Pagina de web a PAID are un nou design si un continut mai bogat

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale – PAID relanseaza pagina de web www.paidromania.ro, intr-o formula mult mai prietenoasa pentru utilizatori si cu un continut mai bogat.

Noul site de prezentare al companiei, ce ofera o imagine adaptata cerintelor si activitatii PAID, a fost realizat in colaborare cu furnizorul de servicii IT Essential Systems. Astfel, a fost dezvoltat un sistem de management al continutului care permite o actualizare mai facila a informatiilor, un altul pentru generarea in timp real a rapoartelor transmise catre primarii cu situatia locuintelor asigurate si, nu in ultimul rand, si au fost imbunatatite sistemele de gestionare online a reclamatiilor si de verificare a politelor de asigurare. Toate aceste modificari aduse site-ului PAID au ca tinta principala cresterea gradului de interactivitate cu toate segmentele de public interesate de activitatea Pool-ului.

In plus, utilizatorii vor putea regasi informatii actualizate cu privire la numarul politelor emise in numele PAID, structura portofoliului pe tipuri de cladiri si repartizarea acestuia in mediul urban/rural si pe judete.

“Interesul crescut al proprietarilor de locuinte pentru polita emisa de PAID, din ce in ce mai vizibil pe masura ce ne apropiem de data de 15 iulie, ne-a motivat sa aducem imbunatatiri site-ului, in special in ceea ce priveste continutul acestuia. Cu o arhitectura moderna si functionala, noua pagina de web reprezinta un canal eficient si important, prin intermediul caruia PAID va furniza in permanenta mesaje catre toate categoriile de public, de la proprietari de locuinte pana la autoritati locale si centrale”, a declarat directorul general al PAID, Marius Bulugea.

Site-ul va fi actualizat zilnic cu stiri despre evenimentele provocate de riscurile de dezastre naturale si efectele acestora, atat in Romania cat si la nivel global, precum si cu informatii despre activitatea entitatilor similare PAID din alte state.

***

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale – PAID - este o componenta esentiala a programului roman de asigurare a catastrofelor, administrat de Ministerul Administratiei si Internelor. Conform prevederilor legii, PAID administreaza asigurarea obligatorie a locuintelor, care acopera trei riscuri de baza specifice Romaniei - cutremur, inundatii si aluneari de teren. Pool-ul s-a constituit ca societate comerciala, in luna noiembrie 2009, prin efortul comun a 13 societati de asigurare. Activitatea efectiva a PAID a inceput in luna februarie 2010, iar prima zi de emitere a asigurarilor obligatorii pentru locuinte a fost 15 iulie 2010.

 Descarcati comunicatul de presa

11.06.2011
145