Caravana de promovare a poliţei PAD a străbătut Moldova în acest an

19 octombrie 2018, România

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) au organizat, în perioada 15 – 19 octombrie 2018, a doua etapă a campaniei de conştientizare a importanţei asigurării obligatorii a locuinţelor.

Aceasta a inclus 8 oraşe din regiunea Moldova, cea mai afectată de riscurile acoperite de Poliţa de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAD) – Brăila, Galaţi, Tecuci, Bârlad, Iaşi, Târgu Frumos, Botoşani şi Roman.

”Cu toate că legea asigurării obligatorii a locuinţei este în vigoare de ani buni, poliţa PAD este încă prea puţin cunoscută şi înţeleasă de români. Suntem convinşi că numai prin conştientizarea utilităţii acestei asigurări putem creşte gradul de protecţie pentru fondul locativ din România. Din acest motiv, realizăm această campanie anual, alături de ASF, în speranţa că vom reuşi să explicăm cât mai multor proprietari de locuinţe rolul asigurării obligatorii”, a declarat Nicoleta Radu, Director General, PAID România.

Reprezentanţii ASF şi ai PAID au participat la întâlniri cu autorităţile locale şi cu proprietarii de locuinţe, în cadrul cărora au prezentat informaţii despre asigurarea obligatorie a locuinţelor şi au purtat discuţii care au avut ca scop aflarea sugestiilor şi observaţiilor pe care asiguraţii şi potenţialii asiguraţi le au cu privire la acest produs de protecţie financiară.

19.10.2018
69