Comunicat de presa, Bucuresti, 18 iulie 2012

Consiliul de Administratie al PAID (POOL-ul DE ASIGURARE IMPOTRIVA DEZASTRELOR NATURALE) a aprobat astazi numirea doamnei Aurelia Cristea in functia de Director General  al PAID, precum si numirea domnului Radu Mircea Popescu in functia de Director General Adjunct , urmand sa primeasca avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Doamna Aurelia Cristea are o experienta de peste 15 ani in domeniul asigurarilor, inclusiv in activitatea de reglementare si supraveghere a pietei de profil din Romania, in perioada 2006-2010 fiind membru in cadrul Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Aurelia Cristea, Director General: Obiectivul managementului este acela de a face demersurile necesare in raport cu autoritatile centrale si locale, astfel incat legea sa fie respectata, prin cresterea gradului de protectie a populatiei impotriva dezastrelor naturale, degrevand bugetul statului de cheltuieli suplimentare. In acelasi timp, vom continua educarea in privinta formelor de asigurare care ii protejeaza pe romani  in fata dezastrelor.

Domnul Radu Mircea Popescu este unul dintre initiatorii si coordonatorii proiectului de lege privind asigurarea obligatorie a locuintelor incepand cu anul 2005. In cadrul PAID, ocupa din ianuarie 2012 si functia de sef al departamentului tehnic.

 Descarca comunicatul de presa

18.07.2012
150